Μενού
Το καλαθι σας
Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 40€.

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑΣτην Quality & Price Θα βρείτε μια ευρεία γκάμα από ανταλλακτικά ευρείας χρήσεως. Συγκεκριμένα θα βρείτε κατηγορίες όπως, ENG, Ακροδέκτες, Σώματα Μπαταριών, Αμορτισέρ, Ασφάλειες, Ασφαλειοθήκες, Αυτόματα δυναμό, Δαγκάνες, Διακόπτες, Ιμάντες, Κλάξον, μέσα Ατομικής προστασίας, Μπουζί, Όργανα Θερμοκρασίας, Πρίζες & Φις, Τακάκια & Δισκόφρενα, Υαλοκαθαριστήρες και Φίλτρα.

Στο E-Shop μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε μπουζί. Τι πρέπει όμως να γνωρίζουμε όταν αλλάζουμε μπουζί και τι να προσέξουμε ;


Χρόνος Αντικατάστασης Μπουζί

Το διάστημα αντικατάστασης των μπουζί εξαρτώνται από την τεχνολογία και τα υλικά που χρησιμοποιούνται κατά την κατασκευή τους, κυρίως όσον αφορά την αντίσταση αυτών των υλικών στην ηλεκτρική και τη θερμική διάβρωση.

Εκτιμώμενη απόσταση σε χιλιόμετρα

Η εκτιμώμενη απόσταση σε χιλιόμετρα για τα τυπικά μπουζί νικελίου είναι μεταξύ 30.000 και 45.000 χλμ., για τα μπουζί πλατίνας περίπου 70.000 χλμ. και για τα μπουζί διπλής πλατίνας περισσότερα από 80.000 χιλιόμετρα. Η εκτιμώμενη απόσταση σε χιλιόμετρα των μπουζί ιριδίου - ανάλογα με το πάχος του κεντρικού ηλεκτροδίου και την κατασκευή του ηλεκτροδίου γείωσης - κυμαίνεται από 60.000 χλμ. έως 120.000 χλμ.


Έχει σημασία η κατασκευή

Η εκτιμώμενη απόσταση σε χιλιόμετρα για τα τυπικά μπουζί νικελίου είναι μεταξύ 30.000 και 45.000 χλμ., για τα μπουζί πλατίνας περίπου 70.000 χλμ. και για τα μπουζί διπλής πλατίνας περισσότερα από 80.000 χιλιόμετρα. Η εκτιμώμενη απόσταση σε χιλιόμετρα των μπουζί ιριδίου - ανάλογα με το πάχος του κεντρικού ηλεκτροδίου και την κατασκευή του ηλεκτροδίου γείωσης - κυμαίνεται από 60.000 χλμ. έως 120.000 χλμ. ο ηλεκτρόδιο γείωσης παίζει πολύ σημαντικό ρόλο.


Επιλέξτε ότι χρειάζεστε και αγοράστε εύκολα από το E-Shop μας με ασφαλείς συναλλαγές, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.