Μενού
Το καλαθι σας

ΡΟΥΧΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Ως  Μέσα (ή εξοπλισµός) Ατοµικής Προστασίας νοείται κάθε εξοπλισµός τον οποίο ο εργαζόµενος πρέπει να φορά ή να φέρει κατά την εργασία για να προστατεύεται από έναν η περισσότερους κινδύνους για την ασφάλεια και την υγεία του, καθώς και κάθε συµπλήρωµα ή εξάρτηµα του εξοπλισµού που εξυπηρετεί αυτό το σκοπό.


ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΟΡΜΟΥ

Όταν κατά τη διάρκεια της εργασίας υπάρχει κίνδυνος να λερωθούν ή να καταστραφούν τα κανονικά ρούχα των εργαζοµένων πρέπει αυτοί να εφοδιάζονται µε τα κατάλληλα για το είδος της εργασίας ενδύµατα εργασίας όπως :

 • Ενδύµατα προστασίας από τις κακοκαιρίες όπως σε εργασίες στο ύπαιθρο µε βροχή ή κρύο.
 • Προστατευτικά ενδύµατα που αναφλέγονται δύσκολα για εργασίες συγκόλλησης.
 • Προστατευτικά ενδύµατα για εκτέλεση εργασιών σε θέσεις µε πιθανότητα ύπαρξης εκρηκτικού περιβάλλοντος.
 • ∆ερµάτινες ποδιές για εργασίες συγκόλλησης.
 • Γιλέκα, σακάκια και ποδιές προστασίας από τις µηχανικές και χηµικές προσβολές.
 • Ζώνες συγκράτησης κορµού.


ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΧΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΒΡΑΧΙΟΝΩΝ

Οι εργαζόµενοι πρέπει να εφοδιάζονται µε κατάλληλα γάντια και όταν χρειάζεται µε καλύµµατα των βραχιόνων τους ή να τους χορηγούνται ειδικές προστατευτικές κρέµες ανάλογα µε τη φύση της εργασίας τους

 • Ουσίες θερµές, τοξικές, ερεθιστικές ή διαβρωτικές.
 • Εκτινάξεις διάπυρων ή αιχµηρών σωµατιδίων.
 • Κίνδυνο ηλεκτροπληξίας.
 • Αντικείµενα, εργαλεία ή µηχανήµατα υψηλής θερµοκρασίας ή µε επιφάνειες και ακµές αιχµηρές ή κοφτερές.
 • Μηχανήµατα ή εργαλεία που είναι δυνατόν µα άλλο τρόπο να τραυµατίσουν τα χέρια (π.χ. µε συνεχή τριβή, πρόσκρουση ή δονήσεις όπως κατά των διατρητικών αεροσφυρών)
Κατασκευαστης: ERGOSAFETY Μοντελο: 5221172
Παντελόνι εργασίας ERGOLINE μαύρο με πορτοκαλί λεπτομέρειες, από ύφασμα σύμμικτο, εξαιρετικής ποιότητας και ραφής και υποδοχή για επιγονατίδες σε μεγέθη M- L-XL Βρείτε το μέγεθος σας: Μετρήστε την περίμετρο της μέσης σας και βρείτε το κατάλληλο μέγεθος από τον παρακάτω πίνακα. Όλες οι διαστ..
18.00€
Ex Tax:18.00€
ERGO ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ DAKOTA 5222002
Sold Out
Κατασκευαστης: ERGOSAFETY Μοντελο: 5222002
Παντελόνι εργασίας Hardwork Dakota 5222-000 Σύνθεση καμβά: 65% πολυεστέρας / 35% βαμβάκι. Παράγοντας προστασία από τις υπεριώδεις ακτίνες +50. Ελαστική μέση στο πλάι για καλύτερη εφαρμογή. Πολυλειτουργικές πλαϊνές τσέπες με velcro. Πίσω τσέπες με velcro. Ενίσχυση σε περιοχές που εκτίθενται σε ..
24.00€
Ex Tax:24.00€
Κατασκευαστης: ERGO SAFETY Μοντελο: 5301413
Τζάκετ SOFTSHELL μαύρο, ισχυρού ψύχους, αδιάβροχo και αντιανεμικo, από πρωτοποριακό ελαστικό ύφασμα SOFTSHELL (polyester/spandex) με μεμβράνη TPU που επιτρέπει στο σώμα να αναπνέει και το κρατάει ζεστό και στεγνό. WP 8000MM BR 1000MVP   Διατίθεται σε L..
47.00€
Ex Tax:47.00€
Showing 1 to 3 of 3 (1 Pages)